Om Andemo Fönster

Andemo Fönster har funnits på marknaden i drygt 10 år. Genom att importera fönster som distribueras till företag och privatpersoner via våra återförsäljare kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser på våra produkter.
Vårt huvudkontor ligger i Skövde, men vi samarbetar med byggfirmor över hela landet. Vi har även levererat fönster till Norge.

Förutom fönster, fönsterdörrar, skjutdörrar, balkongdörrar så finns också balkong och trappräcken i smide samt trallgolv av sibirisk lärk och komposit i vårt sortiment.
Tack vare att vi direktimporterar från tillverkare har vi kontroll över hela leveranskedjan och kan ta ansvar för att alla produkter håller hög kvalitet.

Andemo levererar fönster till både bostäder och offentliga byggnader. Flera av våra projekt har omfattat upp emot tusen fönster. Vi samarbetar bland annat med en del fastighetsägare där vi levererar och monterar fönster och fönsterdörrar till nybyggen och renoveringsobjekt.
Vi levererar bl.a. pvc fönster till olika typ av stall för svenka bondegårdar och aluminium fönster till nybyggda hall av sandwich element.
​​​​​​​
Fönster i pvc, aluminium eller trä – vad du än önskar går det att beställa via oss.
Alla produkter går att måttbeställa. Hör gärna av dig för mer information!
IMG 1627 copyIMG 1627 copy
IMG 1627 copy